Keitä olemme?

Koulutus- ja kehittämiskeskus Novedo, tuttavallisemmin vain Novedo, on Turun seudulla toimiva tietotekniikka-alan ja yhteisöllisen hyvinvoinnin koulutus- ja asiantuntijayritys. Olemme tarjonneet laadukkaita palveluitamme jo vuodesta 2003 niin yksityishenkilöille kuin erilaisille yhteisöillekin.

YKSITYISILLE

Tarjoamme asiantuntija-apua teknisten laitteiden hankintaan ja käyttöön, eli autamme esim. löytämään tarkoituksiinne sopivan tietokoneen, opastamme sen käytössä ja käymme auttamassa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Myymme myös tietokoneita, tabletteja ym. laitteita ja käymme laittamassa ne kotonanne käyttökuntoon.

YHTEISÖILLE

Yritykset ja yhteisöt saavat paljon hyötyä tarjoamistamme palveluista, joiden vahvuutena ovat tinkimätön laatu ja aidosti toimiva räätälöinti. Erityisen suosittuja ovat aivojumppaan ja muiden huomioimiseen keskittyvät työyhteisökoulutuksemme.

PK-sektorin yrityksille ja yhdistyksille tarjoamme tukea tietoteknisten järjestelmien hankinnassa ja käyttöönotossa. Kauttamme voi myös ostaa laitteistoja, joten kykenemme haluttaessa tarjoamaan täydellisen avaimet käteen -paketin ylläpitoineen.

Yhteisöjä tukiessamme kykenemme yhdistämään ihmisten ja koneiden hyvinvoinnin, koska – kuten moni päivittäin voi todeta – ensimmäinen riippuu tänä päivänä varsin paljon jälkimmäisestä.

KAIKILLE

Kaikessa toiminnassamme lähtökohtana olet Sinä ja Sinun hyvinvointisi. Toivomme, että voimme tehdä maailmastasi hieman paremman paikan.

Rekisteritiedot (klikkaa)

Toiminimi: Koulutus- ja kehittämiskeskus Novedo
Aputoiminimet: Spiterra
Y-tunnus: 1846201-9
Perustamisvuosi: 2003
Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
Elinkeinonharjoittaja: Tero Kuusela
Kotipaikka: Turku
ALV rek.